вівторок, 3 липня 2018 р.

Я - журналіст...

Під час роботи над дослідженням палацу баронів Гределів, котрий включений до туристичного маршруту регіону, команда зі Сколівщини «приміряла» для себе різні ролі та професії: дослідників, гідів екскурсоводів, і навіть журналістів. Під час візиту до палацу Гределя, до учнівської молоді долучився бібліограф, філателіст, нумізмат,фотограф, збирач старовини, дослідник історії Сколівщини, власник найбільшої галереї старих світлин та поштівок зі Сколіщини, краєзнавець - Чудійович Ігор Ярославович. 



Розповідь учнівської молоді, п. Ігор доповнив цікавими та маловідомими фактами з історії епохи баронів Гределів. Крім того під час розмови, присутні мали можливість ознайомитись з книгою, котру написав Ігор Ярославович під назвою «Мисливська «Атлантида» Львівських Карпат». Адже як ми знаємо, мисливство – це головне хобі, котре мали брати Гределі і всі тогочасні вельможі. В рамках такої міні- презентації від автора, учнівська молодь також отримала майстер - клас від Василя Ганіткевича, котрий розповів присутнім про роль сувенірної продукції в проведені екскурсії, головні рекламні прийоми її популяризації.





Зрозуміло, що учнівська молодь використала таку можливість поспілкуватись з дослідником свого краю і створила своє перше інтерв’ю , в рамках роботи над проектом #Профікемп…



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.