четвер, 26 липня 2018 р.

Рекордсмени України на Скадовщині!


Команда «Робінзон & Co» запрошує вас до села Антонівка Скадовського району Херсонської області.

До нашого туристичного маршруту це місце потрапило не випадково, адже  саме в Антонівці, на рисовому полі, ви зможете побачити портрет Тараса Шевченка площею 1 360 кв. м або гігантський Герб України?
Це можливо завдяки Інституту рису НААН України, який розташований у цьому населеному пункті. Його спеціалісти освоїли досить цікаву технологію: вони висаджують на полях  чорний рис у вигляді різноманітних зображень, які добре видно із висоти пташиного польоту.

Директор Інституту рису національної академії аграрних наук, завідувач сектору маркетингових досліджень, інтелектуальної власності та економічного аналізу, кандидат сільськогосподарських наук Дудченко Володимир Вікторович радо зустрівся з нашою командою та розповів багато цікавого про рис.


У доробку «рисових художників» вже є і портрет Шевченка, і тризуб, які занесено до Книги рекордів України. А у майбутньому планують виростити ще й логотипи партнерських компаній. Розмір зображень планують довести до 500-600 метрів квадратних.

«Ніяких таємниць із вирощування гігантських малюнків ми не робимо, - розповідає нам Володимир Вікторович.  – Ескіз креслиться на папері, розбивається на фрагменти, які переносяться на поле».  
Сходи «рисових логотипів» вже зійшли, тож нашу команду запросили на поля, щоб все ми могли побачити  на власні очі.


Мандруючи Півднем України, не оминайте маленьке село на Скадовщині, погляньте на малюнки, які видно навіть із космосу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.