вівторок, 3 липня 2018 р.

Як #ПрофіГід гостей зустрічали….

Сколівська кемп - команда #ПрофіГід в рамках роботи над інноваційним профорієнтаційним проектом Профікемп продовжує дослідження рідного краю. Створений туристичний маршрут учнівська молодь досліджує в тому числі і за допомогою наставників та кураторів проекту. Так, днями до  Сколе з візитом завітали керівник ГО «Ангелик» Василь Ганіткевич та фахівець відділу організації профорієнтації Львівського обласного центру зайнятості Ірина Буряк.



Для презентації унікальності історії рідного краю команда обрала палац Баронів Гределів. Створений іще в далекому 1886 р. за особистим проектом австрійського барона, палац не відноситься ні до одного з архітектурних стилів, є унікальною будівлею, що велично розташована на тлі Карпатських гір та приваблює гостей..








Команда радо вітала гостей свого краю і підготувала для них цікаву екскурсію. Присутні мали можливість зануритись в унікальну епоху часів баронів Гределів: епоху баронів та князів, світських балів, карет, часи полювання…
Особливе зацікавлення в присутніх викликала розповідь про унікальні та цінні породи дерев, котрі ростуть в саду барона : тюльпанове дерево ( дуже шкода, що не було можливості насолодитися його цвінням), уельський дуб, особливо зачарував присутніх карпатський тис - дерево смерті, що лікує: цікаво, що сама деревина є надзвичайно отруйною, а ягоди з нього лікувальними та цілющими. Дерева, представлені в парку баронів Гределів занесені до Червоної Книги України.



Команда Профігід також мала можливість повправлятися в майстерності проведення екскурсії, та удосконалити свої навички і вміння завдяки наданим рекомендаціям та порадам які були озвучені Василем Івановичем, Відзначимо, що вони обов’язково будуть враховані при плануванні наступних екскурсій. 


Терпеливо слухали розповіді дорослих і наші найменші відвідувачі...


Приїхавши в Карпати, обов’язково завітайте до палацу, відвідайте його парк, дізнайтеся його історію, оцініть його розкіш та самобутність.  Ну і звичайно запросіть команду #Профігід, котрі люб`язно готові провести для Вас пізнавальну екскурсію




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.