понеділок, 30 липня 2018 р.

«Тримбульки» серед марципанів



У рамках навчально-дослідницького етапу проекту «ПрофіКемп», команда «Тримбульки» Львівської ЗСШ №3, 18.07.18 р. відвідала «Майстерню марципанів», що розташована по вул. Вірменській, 25.
«Майстерня марципанів» - це перший в Україні заклад, який популяризує марципан у нашій країні. Конкурсанти побачили, що це не просто майстерня чи крамничка зі смачними ласощами, а  й справжній  музей марципану, так його велично називає господиня закладу – Вікторія Вінник, котра створила цей музей переїхавши до Львова з окупованого Криму.
Вікторія та її команда мають вищі мистецькі  освіти, тому всі вироби з марципану, від цукерок до різноманітних фігур, - це виключно  ручна робота.
«Тримбульки»  оглянули  двохметрову карту України, копію картини «Амур та Психея» інші вироби зліплені з марципану.

Учні мали можливість побачити, як у майстерні роблять цукерки та ліплять різноманітні фігурки, а також почути історію Вікторії Вінник про вибір професії та втілення її у життя.
Веселі та задоволені наші «тримбульки» почимчикували старовинними вуличками міста до Палацу Потоцьких, адже у них ще сьогодні  о 18 годині зустріч з письменником…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.