четвер, 26 липня 2018 р.

Аріс пригощає


 Каховка - доволі багатонаціональне місто. За словами Віктора Зубкова, серед вірменів, які його прославили найбільше, особливе місце посідають видатний композитор Олександр Опанасович Спендіаров, уродженець Каховки, і господар кафе-шашличної «У Аріса», відомого за межами міста й навіть області.

  

Це місце знаходиться неподалік від Малокаховки, у затінку дерев, пообіч траси.  Меню невелике, але готують дуже смачно, ціни приємно дивують. За переказами, кухарює тут ціла вірменська родина. Всі знають, якщо треба ситно, смачно й недорого поїсти, то «У Аріса» гарантований найсмачніший в Каховці шашлик, люля-кебаб, запечена із салом картопелька, лаваш, зелень, овочі – свіжі й гриль.

     


Влітку до послуг гостей – альтанки, взимку – вагончики з обігрівом, є дитячий майданчик, фонтан і навіть міні-зоопарк. Саме до зоопарку спрямував свій шлях «ГУК». З прикрістю відмітили, що тварин з кожним роком стає все менше, та й клітки хотілося б для них більш просторі…

 

Ми не є прибічниками утримання тварин у неволі, але для мешканців Каховки – це чи не єдиний шанс показати дітям різних тваринок.

 

 

Кафе «У Аріса». Каховський район. Варто приїхати!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.