понеділок, 2 липня 2018 р.

Львівська команда «Турклуб» впевнено крокує до мети


У багатьох державах світу саме за рахунок туризму виникають нові робочі місця, підтримується високий рівень життя населення, створюються передумови для поліпшення платіжного балансу країни. Розвитку туристичної індустрії сприяє підвищенню рівня освіти, удосконаленню системи медичного обслуговування, впровадженню нових засобів поширення інформації тощо. А ще ця галузь економіки впливає на збереження й розвиток культурного потенціалу, веде до гармонізації відносин між різними країнами й народами, змушує уряди, громадські організації та комерційні структури брати активну участь у справі збереження й оздоровлення навколишнього середовища.
Не дивно, що саме туристична галузь стала обєктом дослідження команд-учасниць інноваційного Міжрегіонального проекту профорієнтаційного спрямування «ПрофіКемп», що реалізовується у чотирьох областях України: Херсонщині, Львівщині, Рівненщині та Закарпатті.

Для того, щоб краще пізнати цікавинки рідного міста, 29 червня капітан львівської команди «Турклуб» Ольга Уралова разом з представником Львівського МЦЗ відвідала Туристично-інформаційний центр, що знаходиться в стінах Львівського інституту економіки та туризму. Їх зустріли в. о. декана бухгалтерсько-економічного факультету ЛІЕТ Наталія Володимирівна Савіцька та завідувач центру, почесний працівник туризму України Оксана Іванівна Погорілко.
Під час конструктивної розмови ми довідалися про основні напрями діяльності центру та його функції, ознайомилися з переліком різних екскурсійних маршрутів, оглянули презентації цікавих об’єктів міста Львова та України загалом, а головне – обговорили та вдосконалили попередньо сплановану туристичну мандрівку львівської команди школярів.
Ми щиро вдячні працівникам ЛІЕТ за цікаву зустріч, під час якої почерпнули багато корисної інформації для подальшого опрацювання. Попереду у нас – ще чимало роботи, адже команда «Турклуб» невпинно працює, досліджує рідні терени та впевнено крокує до мети.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.