суботу, 15 вересня 2018 р.

Сімейний день з рятувальниками


Каховські рятувальники регулярно запрошують всіх охочих  мешканців та гостей нашого міста на так звані «Сімейні дні з рятувальниками». Особливо часто гостями пожежної частини стають школярі.  В тому числі - учні Каховської гімназії. 

 

Учасники екскурсії познайомляться з  професією пожежника-рятувальника, з технікою, бойовим одягом, обладнанням, яке застосовується при гасінні пожеж. З цікавістю вислухають розповіді про нелегку й досить  небезпечну роботу вогнеборців, про міцну дружбу і взаємовиручку.

 

Оглянуть бойовий одяг пожежного, який зазвичай викликає цікавість і захоплення, тож кожному бажаючому випаде  можливість приміряти його на себе й зрозуміти,  якою витривалою повинна бути людина, яка його постійно одягає. 

 

Гостей рятувальників часто дивує також порядок і охайність у зберіганні бойового одягу. Досвідчені рятувальники пояснюють, що пожежникам необхідно дуже швидко збиратися на виклик, а швидкість багато в чому залежить від порядку.
Побачивши реальну роботу пожежних, діти й дорослі переймаються ще більшою повагою до цієї нелегкої, але потрібної професії.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.