суботу, 12 січня 2019 р.

Готельно-оздоровчий комплекс "Орлан"

Команда Fun-Route продовжує досліджувати професії у сфері зеленого туризму, а саме у готельному бізнесі. Працюючи над проектом, учасники команди не тільки спостерігають за певним видом діяльності але безпосередньо випробовують на власні сили робітничі професії.  Власник готельно-оздоровчого комплексу "Орлан" люб’язно надав нам заклад у своє розпорядження, отже екскурсія розпочалася з готельних номерів: фанроутівці розкрили свої здібності у професії покоївки та провели дослідження, які професійні обов’язки покладені на неї.   В готелях покоївок поділяють на розряди: 1-го та 2-го розряду.




Обов'язки та завдання їх зазвичай стандартні:

Покоївка зустрічає і розміщує гостей.
Здійснює щоденне, поточне і генеральне прибирання номерів і закріплених за нею приміщень загального користування згідно з прийнятою технологією і періодичністю.
Змінює постільну білизну, рушники і туалетні речі після кожного виїзду мешканця, а в разі тривалого проживання — у терміни, передбачені Правилами користування готелями та надання готельних послуг, прибирає ліжка.
Приймає замовлення від мешканців на побутові послуги та забезпечує їх своєчасне виконання.
У разі несправності меблів, телевізора, холодильника, радіоприймача, телефонного апарату, освітлювальних приладів, сантехнічного та іншого обладнання номерів подає заявку черговому на поверсі або адміністратору для проведення ремонту відповідними спеціалістами.
У разі виявлення зіпсованого мешканцями майна та обладнання готелю інформує про це чергового на поверсі.
Стежить за своєю зовнішністю.
Додержується правил і норм безпечного виконання робіт із застосуванням електроприладів, драбини тощо.


В готелі "Орлан" чудові номери за доступними цінами. Фанроутівці рекомендують готель "Орлан".
У готелі: 
Одномісний — односпальне ліжко, шафа для одягу, телевізор, кондиціонер; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен). 
Двомісний — двоспальне або 2 односпальні ліжка, шафа для одягу, телевізор, кондиціонер; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен).






Тримісний — двоспальне та односпальне ліжка, шафа для одягу, телевізор, кондиціонер; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен). 
Чотиримісний — 2 односпальні ліжка, розкладний диван, шафа для одягу, телевізор, кондиціонер; санвузол (душова кабіна, туалет, умивальник, фен).




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.