вівторок, 22 січня 2019 р.

"Схід і Захід разом"

Уже пройшли різдвяні свята і настав час повернутися кожному до своїх обов'язків, чи це навчання в школі, чи в університеті, чи просто робота. 
Проте ми ще не розповіли вам про цікаві події, які ми пройшли напротязі святкових канікул.
А ви знали, що місто Золочів є побратимом міста Скадовськ у Херсонській обл? 
Завдяки цьому Золочів уже другий раз бере участь у програмі "Схід і Захід разом". 

Почнемо нашу розповідь з того, що на ці свята до нашого міста приїхала делегація дітей зі Скадовська. Один із наших членів команди сам прийняв одного скадовчанина і тим самим долучив нашу команду до ще одного проекту.

Із захопленням він нам розповідав:"Це було щось нове, веселе та круте. Попри те, що я вже вдруге приймаю скадовчанинів і один раз їздив у Скадовський край, мені всерівно було досить цікаво та класно взяти в цьому участь. Ми представили наш край, показали наші традиції, відвідали Львівську оперу та цікавинки міста, їздили в Карпати, побували в Золотій Підкові і найголовніше - багато поспілкувалися, зблизилися і дізналися щось нове один від одного!"

Ці дружні подорожі дітей з одного міста в інше, це спілкування та гордість за власний край дозволяє нам дізнаватися про щось нове. Ми стаємо більш обізнанішими та гордішими за нашу країну, нашу історію. Адже саме завдяки таким проектам ми можемо побачити всю різнобарвність та красу нашої України, стати ближчими та сильнішими перед нашими ворогами. 
Пройшовши ці вихідні ми можемо із впевненістю сказати, що цей проект є одним із способів створення сильної, неподільної та братської країни.
Тож беріть участь у таких проектах! І пам'ятаймо, що лише зібравшись разом у міцну команду, ми зможемо розбудувати таку країну, що не ми будемо виїжджати з держави, а навпаки усі захочуть їхати до нас! 
Ваш UNICORN

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.