вівторок, 22 січня 2019 р.

Як бути успішним?

Для кожного із нас поради зі сторони є дуже важливими, особливо коли нам радять щось люди, старші за нас. Адже вони вже пройшли цей шлях і добре знають, як правильно повестися в певній ситуації.
Нещодавно до Золочівського ОЗЗСО I-IIIст. №2 завітала надзвичайно красива, розумна й успішна дівчина - Ірина Кмиць. Колись вона, так само як я і як мої однолітки, вчилася в нашій школі. Але тепер, після п'яти років по закінченню школи, Ірина живе, навчається і працює в США.
І головним є те, що завдяки власній величезній праці та наполегливості вона отримує декілька стипендій і тим самим сплачує за навчання! Ця дівчина практикує 6 мов. Вона вже побувала в понад десяти країнах світу і надалі продовжує подорожувати, вчитися, працювати і вдосконалюватися. 
І яка ж хороша можливість появилася в мене та моїх однолітків, коли Ірина Кмиць погодилася зустрітися і поспілкуватися в нашій рідній школі. Це було щось неймовірне! Вона виявилася настільки цікавою людиною, що ми задали їй "силу- силенну" питань і на кожне отримали хорошу відповідь. 
P. S Іро, ми хочемо виразити тобі велику вдячність за твій візит і за твою неймовірну щирість поділитися з нами всіма твоїми порадами та настановами, які ти нам розповіла! 
Також я хочу хоча б уривком із нашої зустрічі поділитися зі всіма нашими колегами та гостями і тим самим надихнути кожного на якісь нові мрії та цілі:)
Віталій Мартиняк,
капітан команди "Unicorn"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.