неділю, 13 січня 2019 р.

Оздоровлюємо організм шляхом відвідування сауни, джакузі та чану

Задля відпочинку та оздоровлення гостей та жителів міста, команда Fun-Route проводить дослідження відвідавши сауну у оздоровчому комплексі "Орлан"
В Карпатах  вже здавна відома традиція паритися в лікувальних чанах. Люди набирали воду з джерел з мінеральною водою в бочки і кидали в них гаряче вугілля для зігріву води до певної температури. Котел виливають із пористого чавуну. При нагріванні краї його завжди залишаються холодні. У діаметрі чан має близько 2х метрів, глибиною – метр. У ньому легко поміщаються кілька дорослих осіб. Прямо під ним  розпалюють багаття, і ретельно контролюють температуру води, щоб не було перегріву тіла. Ця процедура не схожа ні на турецьку лазню, ні на фінську, ні на сауну… У воду додають сірководень або екстракт хвойних дерев. Тому купіль заспокоює нерви і лікує тіло.
Такі ванни – антибактеріальні, корисні для опорно-рухового апарату, допоміжні від радикуліту, ревматизму і остеохондрозу. Це посилює кровообіг, зміцнює стінки судин. Щоб підсилити цілющі властивості мінеральної води, в ній ще заварюють збір лікарських трав.





 


Відновити сили і розслабитися після активно проведеного дня можна і в сауні. У сауні є кімната відпочинку, можна замовити напої і їжу з ресторану. Фанроутівці дослідили, що сауна  — фінська назва лазні. В Україні (і не тільки) під сауною зазвичай розуміють кiмнату невиличкого розмiру з сухою парою, що неправильно. Фінам така сауна невідома. На практиці ж, сауна нічим не відрізняється від лазні — фіни так само піддають пару, так само користуються березовими віниками.
А поціновувачі гострих відчуттів,  не оминуть джакузі з підігрівом.  


Профілактична ванна, створена для комфортного відпочинку і прийняття водних процедур. Зручна у використанні, має усі необхідні і популярні сьогодні функції (гідромасаж, аеромасаж та інші). Слово «джакузі» в багатьох людей асоціюється з розкішшю, комфортом і задоволенням. 
Тому  оздоровчий комплекс "Орлан" пропонує весь спектр оздоровчих послуг, байдужими до нього - ви не залишитеся.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.