понеділок, 28 січня 2019 р.

"ПрофіКемп". Скайп-навчання



24 січня 2019 року у Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва розпочато цикл дистанційних тренінгових навчань в рамках міжрегіонального інноваційного проекту з профорієнтації учнівської молоді «ПрофіКемп». На скайп-зв'язок вийшли команди-учасниці Перечинського, Рахівського, Свалявського районів та команда міста Мукачева.
Лектором першого дистанційно тренінгового навчання став краєзнавець та екскурсовод – Владислав Товтин. Пан Владислав дав юним екскурсоводам важливі та фахові поради, а саме: на що звернути увагу при складанні туристичного маршруту свого регіону, що і як потрібно робити під час екскурсії, тощо.
В ході спілкування, викладач кафедри туризму УжНУ, керівник проекту Туристичний інформаційний центр Закарпаття – Олександр Коваль, провідні фахівці з профорієнтації відділу організації профорієнтації Закарпатського обласного центру зайнятості – Світлана Малюк та Інна Гринчук, Тетяна Вудмаска – заступник директора по роботі з юнацтвом бібліотеки та Владислав Товтин окреслили теми наступних тренінгових навчань.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.