неділю, 13 січня 2019 р.

Дискотека під відкритим небом - досліджуємо професію ді-джей

З нагоди Нового Старого року для всіх гостей та мешканців Рахова вихідними днями проводиться дискотека під відкритим небом. Весело та дружньо зустрічає свято команда Fun-Route
Отже, є така професія діджей.  Основна робота діджея полягає у зведенні різних музичних композицій за допомогою спеціального обладнання. Ді-джей ( DJ ) — слово англійського походження, означає диск — жокей ( disk jokey ). Ді-джей, як правило, готує музичний зміст для дискотек та різних свят. Працівник даної професії, немов формує музичне меню для заходів і майстерно змішує треки, створюючи незабутні музичні ефекти. Він вибирає відповідні музичні твори і зводить їх в сети за допомогою спеціалізованої апаратури.

Специфіка професії
Плюси професії
можна починати кар'єру практично в будь-якому віці: 16-17-річні діджеї - зовсім не рідкість;
не буває "старих" діджеїв: хтось просто переростає це захоплення, а для когось воно стає справою всього життя;
життя популярного діджея - це постійні подорожі, багато нових цікавих знайомств, шанувальники, а головне - можливість займатися улюбленою справою - музикою.

Мінуси професії
працювати, зазвичай, потрібно по ночам;
у клубах гучна музика негативно впливає на слух, дим - на органи дихання, деякі відвідувачі - на психіку. Cильно втомлюються ноги - сет може тривати кілька годин, а потрібно не тільки стояти і грати, а ще й активно "запалювати" публіку;
не дивлячись на власне самопочуття, тренер повинен давати клієнтам заряд бадьорості та гарного настрою.

Як стати ді-джеєм
Якщо прикласти необхідні старанність, можна з легкістю досягнути успіхів у професії ді-джей. Популярні диск жокеї всього світу мають вартісну зарплату. Заробіток в основному, залежить від кількості гастролей. Це високооплачувана і престижна професія, прибуток якої, безпосередньо залежить від замовлень. Щоб досягти бажаних результатів у даній сфері, важливо придбати вигідні зв’язки і розвиватися, працюючи перший час за символічну плату.

Без навичок і потрібної підготовки, неможливо стати ді-джеєм. Для того щоб осягнути майстерність даної професії, слід навчитися у спеціалізованій школі. Якщо немає такої можливості, молоді фахівці вчаться у своїх друзів ді-джеїв, які беруть їх на вечірки і навчають усім необхідним навичкам.

Немає нічого краще, ніж поринути у тонкощі професії, завдяки гарному особистому прикладу та практиці.


Дискотека 80-90х років, відбулася на славу. Всі охочі танцювали та насолоджувалися минулорічними хітами. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.