середу, 23 січня 2019 р.

День Соборності в Каховці


«ГУК» доклав усіх зусиль, щоб не оминути увагою жодного заходу в Каховці, присвяченого Дню Соборності України. Щонайперше – 19 січня представники команди відвідали традиційний молодіжний круглий стіл, присвячений знаменній події.



22 січня частина команди була присутня на годині історичної правди «Соборна Україна: від ідеї до життя», що відбулася в міській універсальній бібліотеці  Учні виявилися чудово обізнаними в цьому питанні та активно підтримували діалог з ведучим. Знайомились з фотографіями та документами 1917- 1919-х років в Україні, опрацьовували їх і робили свої припущення, уявляючи себе блогерами та громадськими діячами. Наприкінці заходу написали на жовто-блакитних папірцях свої побажання рідній Україні.

 

Решта «ГУК»івців взяла участь у не менш важливій події – в акції «Живий ланцюг», що зібрала на площі близько тисячі каховчан.




Після закінчення урочистого мітингу ознайомилися з експозицією «Україна. Шляхом свободи» з колекцією особистих речей каховчан, загиблих учасників АТО у міському краєзнавчому музеї, в якому на честь свята було оголошено «День відкритих дверей».


 

Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай Україна буде завжди єдиною, незалежною, міцною державою!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.