понеділок, 28 січня 2019 р.

«Команда ПрофіКемпу «MunkachBand» вдосконалює туристичний маршрут»

Поспілкувавшись з Владиславом Товтином - гідом-екскурсоводом, який працює в галузі туризму, ми надихнулись його порадами щодо проведення цікавих та змістовних екскурсій. І звичайно ж спираючись на власний досвід, який ми отримали під час дослідження туристично-привабливих родзинок Мукачівщини, ми спробували вдосконалити вже існуючий туристичний маршрут з врахуванням витраченого часу на кожну зупинку маршруту.

Для того, щоб зробити перебування в Мукачеві максимально комфортним і цікавим, ми хотіли створити такий маршрут, який би не виснажував гостів нашого міста нудними розповідями, а навпаки заряджав цікавими фактами з історії, культури, мистецтва. Адже Мукачево – це місто, в якому лаконічно поєднанні пам’ятники, скульптури, пам’ятки архітертури, історичні об’єкти, а наше завдання – компактно прокласти по ним свій маршрут. Сподіваємось нам це вдасться і туристичний маршрут буде цікавим для гостей міста.
Ми б хотіли, щоб у Мукачево приїжджали гості та дізнавалися про його історичний спадок, адже наше місто, маючи такий багатий туристичний потенціал, взяло гарний темп у розвитку туризму. Наша формула успіху - це коли мета дорівнює нашій працелюбності, помножена на час. Ми командою «MunkachBand» готові самовіддано працювати і досягати своєї мети.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.