В рамках проекту Профікемп команда Fun-Route проводить майстер-клас з виготовлення домашнього печива.


Майже всі новорічно-різдвяні свята ми відсвяткували і на порозі вже очікує нове - День Святого Валентина.
Тому, активна команда Fun-Route проводить майстер-клас з виготовлення домашнього печива у вигляді сердечок.
Дуже просте у приготуванні але дуже смачне печиво. Домашня атмосфера та дружні відносини команди Fun-Route підтвержується спільними діяннями. Щоб бути професіоналом своєї справи, потрібно любити те, що робиш. Інколи хобі переростає у роботу.


Отже, в ході проведення майстер-класу з випічки печива, команда Fun-Route дослідила професію кондитера.
Кондитер - це професійний кухар, що створює кондитерські вироби, десерти, та іншу запечену їжу. Представників цієї професії можна зустріти у великих готелях, ресторанах і пекарнях. Рідше кондитером називається людина, чий бізнес пов'язаний з продажем кондитерських виробів.





мати стійкий інтерес до художньої діяльності, здібності до професій типу "людина - художній образ": добре ліпити, малювати; розвинену творчу уяву. У кондитера повинна бути розвинена тактильна, м'язова та температурна чутливість, хороший нюх, слух, смак, правильне відчуття кольору, хороша зорова та моторна координація, високий ступінь координації рухів рук.

Крім цього кондитер зобов'язаний знати терміни та умови зберігання інгредієнтів та готових продуктів.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.