Вікторія учасниця команди Fun-Route проводить дослідження, як гуцули полюбляють піцу ще здавна.
Мало хто знає, але славетні гуцули – жителі мальовничих карпатських вершин здавна полюбляють піцу. Так, так – піцу. Запозичивши класичний італійський рецепт, гірські гурмани дещо переробили його на власний лад, додавши чисто карпатського смаку та колориту. Що з того вийшло, дізнаєтеся, завітавши до казкового села Кваси, що у Рахівському районі на Закарпатті, де нещодавно відкрилася «Гуцульська Піцца».
І неодмінно скуштуйте соковиті гуцульські чебуреки з м’ясом, бринзою та чебрецем – такої смакоти не куштував навіть то, хто винайшов чебурек! Усе вище перераховане відмінно смакуватиме зі свіжим ґаздівським пивом, що його варить тутешня «Сільська Броварня – ». Чеське, мадярське, гуцульське та українське класичне лагерне пиво – смачне і освіжаюче, відмінно пасує до піци та інших тутешніх наїдків. Не оминіть увагою і фірмові настоянки власного приготування: карпатська граппа, домашній молочний лімончелло, карпатський джин, тощо. Завітайте до Квасів і смакуйте життя. І гуцульську піцу під ґаздівське пиво!
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.