четвер, 31 січня 2019 р.

Зелений туризм – моя власна справа, або працюємо над популяризацією проекту серед підприємців регіону






Саме під таким гаслом нещодавно відбулась робоча зустріч у Сколівській РФ ЛОЦЗ спільно з представниками садиб зеленого туризму, учнівською молоддю команди ПрофіГід та місцевими журналістами, котрі працюють над розробкою та створенням сайту регіону для його популяризації. Мета організованої зустрічі -  ознайомлення з перспективами розвитку зеленого туризму в регіоні, розширення уявлень учасників про можливості самозайнятості, поділ успішними прикладами орієнтації на ринку праці, накреслення нових планів та перспектив.



Директор центру зайнятості – Іванна Тимоцко, ознайомила присутніх з послугами служби зайнятості, зробивши акцент, під час своєї доповіді, на профорієнтаційному проекті «ПрофіКемп», як інновацію, котра впроваджується з метою популяризації привабливості рідного краю, вивчення актуальних робітничих професій, створення унікальних туристичних маршрутів району. Учасники команди ПрофіГід поділились своїми здобутками та успіхами, котрих вони досягли продовж роботи над проектом. Власники зелених садиб дізнались, що завдяки проекту на Сколівщині можливо підростають майбутні гіди-екскурсоводи та краєзнавці, котрі зможуть здивувати смаки найбільш вимогливих гостей міста. Учасниця команди Марічка ознайомила присутніх з перебігом роботи над проектом, та розповіла про туристичний маршрут над котрим працює команда.


Водночас, важливим, нагальним  завданням, є популяризація туристичних об’єктів, котрі є в регіоні та підтримка малого та середнього бізнесу, створення привабливих умов для розвитку та процвітання для підприємництва в краю. Одним з запропонованих варіантів на шляху до вирішення даних проблем – є якісна та хороша реклама, завдяки створеному сайту Іванни Русин.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.