вівторок, 22 січня 2019 р.

Робимо красиві свічки своїми руками


Виявляється, є не так багато виробів, які можуть допомогти створити атмосферу затишку й релаксу. Одні з речей із цього списку - декоративні свічки та туалетне мило, виготовлені власними руками. Звичайно, що в магазині можна придбати будь-яку з цих речей потрібного розміру, кольору та аромату. Але погодьтеся, уся спокуса якраз у тому, щоби спробувати зробити щось своїми руками.
Саме тому команда «Барви Случа» завітала на два найбільш цікаві та оригінальні майстер-класи від Ольги Володимирівни Одейчук, керівника ГО Асоціації батьків з інвалідністю та особливими потребами «Особливий кіндер». Сьогодні ми розповімо про перший майстер клас - красиві свічки своїми руками.
Ольга Володимирівна зазначила, що виготовлення декоративних свічок не вимагає великих фінансових витрат і не відніме багато часу, зате, проявивши трохи фантазії і вклавши в свій виріб частинку душі, учасники зможуть створити унікальну річ, яка принесе радість їм та їхнім рідним. Адже ажурні і різнокольорові свічки створять неповторну святкову атмосферу не тільки в новорічну ніч, але і в будь-яке інше свято.
І робота «закипіла»: майстриня покроково розповідала і показувала етапи виготовлення свічок, а діти дуже уважно вслухалися в її розповідь та чітко за нею все повторювали старалися нічого не пропустити.
Учасники команди «Барви Случа» виготовили різні види свічок - починаючи з найпростіших, до оригінальних. Вони просто вражають уяву своєю неймовірною красою і вишуканістю. Емоції дітей зашкалювали, адже вони з подарунками, зробленими своїми руками для себе і своїх рідних, пішли по домівках.
Вся команда і їх куратори висловили щиру подяку майстрині Ользі Володимирівні за найкращий майстер-клас.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.