пʼятницю, 11 січня 2019 р.

Комнада «MunkachBand» про корисність та актуальність виробів з деревини»


Ми, команда «MunkachBand», дослідили створення та актуальність виробів Хенд-мейд із дерева. Поспостерігаючи за гостями фесту певний час, мо побачили, що такі вироби ручної роботи є актуальними серед покупців, адже кожен хоче мати вдома або деревяну тарілку, тацю для подачі гарячого гостям, або деревяні ложки, ступки, глечики, солонки. Деревяні сувеніри та речі для декору також були актуальними серед туристів.

Поспілкувавшись із майстрами по дереву ми дізнались, що особливість цього матеріалу полягає в тому, що це в першу чергу він екологічно чистий та безпечний. Насправді це не єдина перевага, проте останніми роками, коли з кожним днем все гостріше постає питання безпечних матеріалів та забруднення навколишнього середовища, це актуальний критерій. Дерево дуже добре піддається обробці. Недарма різьблення - це те, чим українці були відомі ще кілька століть тому. Достатньо лише використовувати якісні інструменти і можна зробити вироби своїми руками з дерева. А хто сьогодні не хоче для дому вироби із дерева ручної роботи? Усе, що зроблено з дерева - сьогодні тренд. Сьогодні сувеніри із деревини дуже популярні, як в Україні, так і закордоном. Це чудовий подарунок для ваших іноземних друзів, родичів закордоном, адже там вироби ручної роботи дуже дорогі та цінні. Зараз в Україні вони стають все популярнішими.
На сьогоднішній день усі люди грамотні, обізнані в тому, що корисне, а що шкідливе. Тому виріб із дерева є набагато кращим подарунком ніж дешева китайська пластмаса для прикладу. Подарунок із якісної сировини ваші близькі та друзі, звичайно, що, оцінять належним чином.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.