четвер, 30 серпня 2018 р.

Велосипедний туризм у Рахові

Велотуризм - це новий вид відпочинку для активних людей, які прагнуть не  нудьгувати, а відпочивати на свіжому повітрі, займатися спортом і взагалі проводити весело час. Тож Ростик і Катя, учасники кемп-команди Funroute власними силами дослідили веломаршрут, що веде гірськими стежками рідного міста. На велосипеді можна пересуватися на великі відстані і побачити все цікаве, а головне на свіжому повітрі. 

Маршрут руху: потічок Буркут — перевал на Косівську Поляну. 
Тривалість: 1 день. 
Довжина маршруту: 12,5 км, перепад висот — 719 м. 






Маршрут починається вздовж потічка Буркут  вузькою грунтовою дорогою, дещо важкопрохідною, і веде до перевалу на село Косівська Поляна.
Саме тут  можна починати свій велотур як професіоналу, так і новачкові. Піднімаючись все вище і вище, нам стає все важче і важче, але коли перед нами відкриваються нові краєвиди, то думка про важкість зникає і ми насолоджуємося величчю Карпат, десь вдалині видніються Говерла та Петрос. По дорозі зустрічаємо майбутніх  учасників веломарафонів, які щороку проводяться у місті Рахів. Тут майбутні переможці можуть удосконалити свої навики та знову ж таки насолоджуватися чистим довкіллям Рахівщини.

Долучайтеся до нас! Та будете здоровими!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.