вівторок, 28 серпня 2018 р.

«Тримбульки» – у чудо-поїзді



Цими вихідними львівська команда «Тримбульки», яка бере участь у міжрегіональному профорієнтаційному проекті «ПрофіКемп», завдяки чудо поїзду долучилася до оглядової екскурсії центральною та старою частинами міста.
Під час небуденної атракції учнівство споглядало з вікон червонобокого автотранспорту велич і красу старовинних храмів, могутність палаців, найвидатніші памятки архітектури та визначні споруди. Маршрут доволі довгий, адже знайомить подорожуючих не лише з найвидатнішими місцинами столиці Галичини, але й демонструє унікальні, маловідомі, проте неймовірно атмосферні, а часом навіть містичні, вулички Львова.
Отож упродовж години хлопці та дівчата, котрі з допомогою фахівців міської служби зайнятості готуються до фіналу конкурсу «ПрофіКемп», на якому презентуватимуть свій унікальний туристичний проект, змогли побачити цікаві локації та відчути історію рідного краю, більше дізнатися про особливості місцевої культури і побуту.
Ця подорож дала поштовх команді до вивчання привабливих рекреаційних обєктів міста та надихнула новими ідеями щодо упорядкування матеріалів для власного доробку.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.