вівторок, 14 серпня 2018 р.

Знайомство з міським палацом культури

Не має такого міста в якому б не було палацу культури. А в якому місті таку установу очолює заслужений артист України??? Вірно, БОРИСЛАВ. І це Ігор Мельник, з яким мала за честь нещодавно познайомитись команда ПрофіКемпу OilCity. 




























Будівництво палацу культури розпочато в 20-х роках минулого століття та завершено в 1939 році. Але повністю оздоблено споруду аж в 1952 році. На всій тодішній Галичині, Бориславський Палац культури нафтовиків став одним з найкращих, з залою на 600 місць, а також з залами для кіно та для танців. 

Нині у палаці культури працює 19 клубних формувань та три філіали – “Народні доми “Просвіта” в мікрорайонах міста: 
Любительське об’єднання “Лемки Борислава”; 
Любительське об’єднання “Кому за…” 
Любительське об’єднання “Спортивний клуб “Прометей” 
Любительське об’єднання “Фото-відео” Народний хор “Лемківська студенка”; Народний драматичний театр ім. Петра ТелюкаНародний вокальний ансамбль “Любисток”; Тріо «Горянка»; Народний гурт “Бориславські батяри”; Студія бального танцю; Естрадна студія; Дитячий театр “Лицедії”; Театр танцю; Гурток художнього читання Молодіжний хор “Мagic Voiсes”; Циркова студія; Музичний гурт “Royal band”; Троїсті музики ВІА “Джага-джага”.

Щорічно в міському палаці культури відбувається пісенно-гумористичний фестиваль "Борислав сміється". 



Керівник палацу культури забезпечує проведення широкої концертної діяльності, тут проводяться вечори відпочинку, тематичні свята, вистави.


Все на свої очі бачили бориславські профікемпівці. Як це було в невеличкому сюжеті від учасниці проекту Вікторія Яворська



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.