вівторок, 28 серпня 2018 р.

Спортивна «Енергія» Нової Каховки





Звісно «Profiліц»  не могли пропустити спортивну подію такого масштабу)
Тому вітаємо вас на футбольному і легкоатлетичному стадіоні «Енергія».
Стадіон був збудований і введений в експлуатацію у 1954 році, за 2 роки після заснування однойменного футбольного клубу. Назву «Енергія» отримав завдяки Каховській ГЕС, при коллектив і якої і була сформована футбольна команда.
        А сьогодні тут урочисто відкрили  20-і ювілейні Всеукраїнські фінальні змагання з футболу „Шкіряний м’яч –  Кубок  Кока-Кола” 2018 року серед гравців 2004 року народження (U-14).


На розминці нам вдалося познайомитися  з командами академічного ліцею міста Івано-Франківськ

   ЗОШ № 9 з Мирнограду Донецької області








І звісно ж поспілкуватися з новокаховчанами



         Хлопці надзвичайно відкриті, веселі і позитивні. Кожен пишається тим, що саме їхня команда знаходиться серед 8 команд України, яким вдалося вибороти перемогу і грати сьогодні в Новій Каховці.



Ми  не можемо не згадати імена тих спортсменів, які отримали путівку у великий спорт саме у Новій Каховці: легкоатлет, дворазовий олімпійський чемпіон Валерій Борзов, триразовий олімпійський чемпіон Сергій Чухрай, олімпійський чемпіон гандболіст Сергій Бебешко, майстер спорту міжнародного класу Владислав Піскунов, бронзовий призер Олімпійських ігор 1992 року Людмила Аржанікова, призер чемпіонатів світу та Європи Констянтин Губка. Пишається Нова Каховка й багаторазовими чемпіонами України і світу з тенісу, боксу, кікбоксингу, легкої атлетики.
Цього разу хлопців надихав на класну гру футбольна легенда, кращий футболіст 1966 року, заслужений майстер спорту Андрій Біба.

 Побувавши  на «Енергія» ми вирішили, що наш стадіон  – це місце, яке виробляє адреналін. Неможливо опиратися тому духу свободи і відкритості, який вирує над  площею 8,9522 га, охоплюючи  4 футбольні поля, 2 міні-футбольні поля, волейбольний майданчик, місця для вболівальників і всіх присутніх на них!
Дівчата з «Profiліц»  наполегливо рекомендують маленьким і великим чоловікам брати приклад з новокаховських спортсменів і учасників „Шкіряного м’яча    Кубок  Кока-Кола”. Адже, спорт перш за все вчить приймати рішення і нести відповідальність і за них і за тих, хто поруч! А це дійсно круто!!!

P.s.: вітаємо команду  хлопців з НВК № 2 нашого міста!!!Ми бачили ваш ГОЛ;)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.