понеділок, 27 серпня 2018 р.

ПрофіГід: цілющі властивості природних джерел Карпат на Сколівщині!!!



«Шукай нагоди побути біля води, і вона зніме втому, промиє думку . Навчися бачити довкола все живе і радіти йому – бадилині, дереву, птиці, тварині, землі, небу. Вдивляйся в них добрими очима і з уважним серцем – і відкриються тобі такі знання, які не знайдеш у книгах. І побачиш у них себе – упокореного і оновленого».
                                                                   Андрій Ворон  - карпатський мудрець.

Цілющі властивості природних джерел Карпат на Сколівщині!!!

ПРОФІГІД  на  Сколівщині,  вивчаючи джерела,  що народжені високо в наших горах  перевірив на собі дію цієї сили - це просто фантастичні відчуття,  коли  ти вмиваєшся джерельною водою, змиваєш з себе всю втому  і набуваєш нової енергії в  цю ж хвилину.
Дуже приємно,  що лісові дороги до джерел  побудовані ДП «Славський лісгосп» є  в  дуже привабливому стані.





Гірські карпатські джерела завжди були запорукою сили, здоров'я та довголіття. В останні десятиліття наука сягнула небачених висот у пізнанні світу, природи і законів, які нею керують. Проте, з кожним новим відкриттям учені щоразу впевнюються в тому, як багато ми ще не знаємо! Наприклад, донедавна вважалося, що простіше й зрозуміліше, ніж вода, нічого в світі не існує.
Але, як свідчать результати останніх наукових досліджень, усе навпаки. Саме ця звична речовина,  яка супроводжує кожен день нашого життя, є однією з найнерозгаданіших   таємниць на Землі. Тому не дивно, що із десяти останніх найважливіших відкриттів людства чотири стосуються саме води. Наприклад, виявилося, що вода, наче комп’ютер, може записувати і запам'ятовувати будь-яку інформацію - як позитивну, так і негативну. Красива музика і добре слово, приємний пейзаж залишаються у пам'яті води і передають тому, хто її п'є, добрий настрій.
І навпаки, якщо воду "ображати" злим словом, це може завдати людині шкоди. Адже вплив води на людину вимірюється далеко не тільки необхідністю втамовувати спрагу.
В Карпатах, люди з давніх-давен поселялись біля води, наділяли її чудодійними властивостями, вірили у її надприродну силу.

На картинах карпатських художників в давнину, завжди зображали з висоти польоту птаха селище, навколо якого тече звивиста спокійна і повноводна річка. Достеменно відомо, що своїм народженням та існуванням людина завдячує воді, залишаючись залежною від неї протягом усього життя.
Чому? А тому, що вода міститься у кожній нашій клітині.
Так, організм дорослої людини складається з води на 55-60%, дитини - на 75%, а в малюків цей відсоток ще більший. Виявляється, що з віком людина втрачає воду і в цьому - одна з причин старіння. А достатня кількість якісної, природної води - запорука здоров'я і довголіття.

Тому, важливим для туристів, які приїжджають  на Сколівщину  скористатись маршрутами,  які ПРОФІГІД  представить  уже в скорому часі!
 А   зараз організовуємо  зустрічі із  ДП «Славський лісгосп». Роботи дуже багато, але це просто необхідно для нашого краю  в туристичному розвитку. Попереду  цікаві маршрути!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.