неділю, 12 серпня 2018 р.

Катання по Дніпру


Що може бути краще, ніж помилуватися захоплюючими краєвидами рідної Каховщини з незвичайної перспективи? Відповідь очевидна! Тому команда «ГУК» запрошує гостей міста насолодитися мальовничими пейзажами Каховки та сусідніх населених пунктів зі сторони Каховського водосховища.

 

На Каховській пристані місцеві жителі та туристи можуть орендувати катер і вирушити в незабутню подорож. Особливо така послуга актуальна влітку, оскільки це - не тільки можливість побачити місця, які ми, жителі Каховки, бачимо щодня, з цікавого ракурсу, а й непоганий спосіб втекти від міської спеки.

   


За декілька годин подорожі ви гарантовано відчуєте незабутні емоції, зробите велику кількість фотографій, а до того ж познайомитесь з новими людьми, які розкажуть вам багато цікавого та невідомого про наше легендарне місто.

 

Краєвиди нашого району просто не можуть залишити байдужими нікого. Тому ми запрошуємо всіх на таку цікаву та неординарну екскурсію, адже краще один раз побачити на власні очі, ніж багато разів почути про наші чудові місця.

 

Катання по Дніпру. Каховський район. Варто приїхати!

Ангеліна Волощук

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.