понеділок, 20 серпня 2018 р.

"ПрофіFirst" вчиться кайтсерфінгу

Команда Генічеської ЗОШ №1 «ПрофіFirst» міжрегіонального інноваційного проекту «ПрофіКемп» продовжує презентувати туристично цікаві об’єкти рідного краю і ділитися враженнями з командами з регіонів України.
Сьогоднішня локація стала для нас особливою, тому що ми не тільки досліджували її привабливість для туристів, але й навчились новому. Ми у школі кайтсерфінгу WINDRIDER!
Кайтшкола розташувалась на самому початку Арабатської Стрілки. Обрана місцина чудово підходить для комфортного катання, для навчання, а також для приємного відпочинку у колі друзів та родини.



Кайтшкола являє собою повноцінну кайт-станцію з місцем зберігання спорядження, найнеобхіднішими зручностями, водою, електрикою, зоною відпочинку і тест-центром спорядження таких світових брендів як Slingshot, Ozone, Core. Методика і програма навчання відповідають стандарту WINDRIDER, кожному учневі гарантовано індивідуальний підхід та безпека навчання і катання.







Наша команда спробувала себе в якості учнів кайт-школи: досвідчений тренер вчив нас правильній поставі під час тримання кайту, вчив відчувати і слухати напрямок вітру тощо. З новими враженнями і бажанням вчитись новому ми повертались додому. А всіх небайдужих до краси, вітру і моря ми запрошуємо до кайт-школи WINDRIDER!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.