понеділок, 27 серпня 2018 р.

Команда Fun-Route здійснила сходження на Говерлу!

   Нещодавно учні старших класів підкорили найвищу гору України - Говерлу. Попри те, що погода обіцяла бути поганою, ми ризикнули вирушити в мандрівку, результатом чого стали незабутні враження!

Під керівництвом куратора Візавера Антона Антоновича ми взяли наші важкі наплічники і вирушили до перемички. Коли ми розклали наші речі і поставили намети, мали змогу трішки відпочити, після цього пообідали, взяли найнеобхідніші речі і вирушили в дорогу.
   Не буду лукавити, сходити на Говерлу було трішки важко, але будьте впевнені, що це підсилу кожному. Адже новий крок дарує новий краєвид, яким неможливо намилуватися. Природа надихає такою мірою, що навіть не встигнете очуняти, як опинитеся на вершині Українських Карпат. Милуватися краєвидом можна вічно, як рухом води чи танцем вогню, тому наполегливо раджу мати біля себе фотоапарат чи відеокамеру.
    Карпати випробують наші тіла закрученими стежками, наш дух страшними, але дуже цікавими легендами і переказами, нашу дружбу і довіру довгими ночами у наметах. Ми усі здатні пройти це випробування і натомість отримати внутрішню силу, віру у себе і прекрасні враження на все життя.  





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.