вівторок, 14 серпня 2018 р.

Команда «Барви Случа» завітала до центру зайнятості


Команда «Барви Случа» завітала до Березнівської районної філії Рівненського обласного центру зайнятості, де їх радо зустріла заступник начальника відділу надання соціальних послуг центру зайнятості Світлана Юровська. 
Вона наголосила на важливості допомогти зорієнтуватися у світі професій , зробити правильний вибір, на важливості формули вибору професії, яка складається з 3 важливих складових: Хочу-Можу-Треба. Адже правильний вибір професії – моральне задоволення, висока самооцінка, водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції. Адже для тих, хто зрозумів своє покликання, робота стає радістю, сенсом життя.
Також ми мали змогу пройти профдіагностичне обстеження за методиками, що надають можливість визначити схильність особи до певного типу професій згідно особистісних здібностей, умінь та навичок. Ця зустріч допомогла нам зорієнтуватися у нинішній ситуації на ринку праці, щодо правильного вибору професії у майбутньому.
Також Світлана Юровська розповіла про те, що у службі зайнятості функціонує електронна черга реєстрації безробітних. Кожен громадянин має можливість скористатись унікальним сервісом електронних послуг Державнї служби зайнятості. Відтепер за допомогою електронного сервісу в он-лайн режимі, не витрачаючи зайвого часу, можна записатися на індивідуальний прийом до фахівця для реєстрації в центрі зайнятості, юридичну консультацію, консультацію щодо сприяння працевлаштуванню, вибору професії, з питань професійної орієнтації та професійного навчання.
Однозначно, ця зустріч була дуже корисною та продуктивною для нас.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.