середу, 15 серпня 2018 р.

Тустань продовжує дивувати...



Активна команда - учасник проекту зі Сколівщини , вже знайомила Вас, шановні читачі, зі
знаковою подією, на котрій пощастило побувати юним дослідникам - фестиваль середньовічної культури в Тустані.  Нагадаємо, що біля села Урич, що на Сколівщині, досі збережені залишки середньовічного наскельного міста фортеці, котре щорічно збирає шанувальників середньовічної культури.




Цьогоріч подія дійсно викликала неабиякий ажіотаж. Серед відвідувачів фестивалю були гості з усіх куточків України та зарубіжжя. Адже всі бажаючі, під час трьохденного життя в наметовому містечку, брали участь в лицарських турнірах, спостерігали за штурмом фортеці, навчались середньовічним ремеслам, стріляли з лука, як справжні середньовічні лицарі, та просто насолоджувались краєвидами наскельного міста...







Цікаво, як в епоху середньовіччя зброю виготовляли...




Варто також відзначити, що подія привернула увагу і високопосадовців, адже на фестиваль завітав голова Верховної Ради України -Андрій Парубій.
Захоплення від фестивалю, котре склалось в команди Профігід, розділяють і місцеві ЗМІ в своїх публікаціях.


Юні дослідники пропонують Вам насолодитись фрагментом прогулянки середньовічним містом, котре викликає захоплення та бажання вивчати і досліджувати рідний край. А завітавши на фестиваль наступного року, команда обов'язково проведе для Вас цікаву екскурсію та розповість про історію об'єкту.

Обіцяємо, ви закохаєтесь у наш край...






Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.