понеділок, 20 серпня 2018 р.

"ПрофіFirst" йде на риболовлю!

Якщо ви – гість нашого міста, то скоріше за все ви приїхали до нас аби відпочити від душі, погрітися на теплих привітних пляжах Арабатської Стрілки і покупатися в одному з наймілкіших морів світу. Крім безлічі чудових місцин та локацій нашого краю, які команда вже презентувала учасникам «ПрофіКемпу», ми вирішили звернутись до проведення часу і відпочинку, які не оминули, мабуть, жодного місцевого жителя. Ми відправляємось на риболовлю!
Вудочка, підготовлена заздалегідь наживка, витримка і хороший настрій – все, що вам знадобиться для добре проведених годин і приємних вражень. У Генічеську є кілька місць, де найчастіше збираються рибалки. Наша команда відправилась на об’єкт, який так шанують і люблять всі мешканці Генічеська, – це гордість міста, споруда-пам’ятка Генічеський залізнодорожний міст!

Якщо вам до вподоби такий відпочинок, то ми запрошуємо вас відвідати щорічний фестиваль «Рибацька удача», який проходить щоліта в Генічеську до Дня Рибака, у рамках якого також відбуваються змагання з рибальства.

Фестиваль збирає чималу кількість учасників. Так, цього року у змаганнях взяли участь понад 150 дорослих та дітей. Серед них – мешканці Генічеського району, а також представники з Харкова, Луцька, Тернополя, Черкас, Києва, Іванівки, та Греції. Отже, гості нашого міста можуть не тільки рибалити задля власного задоволення, але й позмагатись за звання кращого рибалки на фестивалі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.