Нещодавно блукаючи таємничими вуличками славного міста
Лева, де у повітрі пахне міцною кавою і традиційним сирником, а її величність
Осінь вже наповну володарює, львівська команда «Тримбульки», яка є учасницею
профорієнтаційного проекту «ПрофіКемп», завітала у піцерію «Celentano».
Під час екскурсії у міні-ресторанчик, хлопці та
дівчата взяли участь у майстер-класі з приготування неймовірно ароматної піци від
шефа Джовані. Школярі із захопленням слухали історію виникнення цього смаколика,
самостійно спробували елементи фрістайлу – розкрутити тісто на корж до певного
розміру.
А наприкінці небуденного дійства всі присутні отримали
шанс скуштувати піцу і насолодитись її легким смаком. Відвідини цього закладу
додали хорошого настрою і впевненості учасникам міжрегіональної програми для
молоді. А фахівці служби зайнятості, що систематично супроводжують учнівство,
ознайомили юних краян з однієї із найбільш затребуваних на ринку праці професій
– роботою кухара.


Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.