середу, 31 жовтня 2018 р.

Профікемпівці «MunkachBand» прокладають солодкий туристичний шлях!


Наша команда «MunkachBand» сьогодні вирушила до Медового дому в Мукачеві. Медовий будинок» в місті Мукачево , це пам’ятка туристичного маршруту «Медовий шлях Закарпаття». Медовий музей в Мукачево заснований 2010 року сім’єю бджолярів Переста. Господарі охоче прийняли нас і провели екскурсію в бджолиний світ. Експозиція має справжній вулик з бджолами, які живуть за прозорими стінами. Ми мали змогу послухати, як вони гудуть! Справжня гордість музею - колекція зразків меду з 27 країн, таких як Індія, Тибет, Чехія, Ліхтенштейн і інші.
Музей меду в Мукачево унікальний, іншого такого більше в Україні немає. Про мед тут можна дізнатися все ,від лікувальних властивостей до смакової різноманітності.

Також ми побачили інструменти пасічників, колекцію іграшкових бджіл, унікальні воскові свічки, про дегустували 4 види закарпатського меду. В ”Медовому домі ” ми відчули дух справжнього вулика. На деякий час ми стали бджолярами , одягнувши костюм пасічника та взявши до рук його інструменти стамеску, димар і почали роботу у справжньому вулику .
Запрошуємо гостей нашого міста про дегустувати мед різних видів, та дізнатися , які види меду бувають, а також дізнатися про продукти бджолярства: пилок, прополіс, маточне молочко , бджолиний підмор , дізнатися про лікувальні властивості меду, медові рецепти і як правильно обирати мед. Ви зможете придбати мед і сувенірну продукцію, свічки з воску та багато іншої продукції бджолярства. 
Мед - це концентрат сонячних променів, який дає людині життєву енергію, здоров’я та довголіття! Тож запрошуємо Вас нашого сонячного міста !








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.