четвер, 11 жовтня 2018 р.

АГЕНТ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТУРИЗМУ


Профікемпівці розкривають професію агента з організації туризму.

Загальна характеристика професії
Багато людей люблять мандрувати, проводити свою відпустку у туристичних подорожах. Щоб відпочинок або подорож були цікавими та зручними, варто скористатися послугами туристичних фірм, агенцій, де можна отримати вичерпні відповіді на всі запитання щодо конкретної подорожі чи туристичної поїздки. Тут можна дізнатися про вартість подорожі, умови, що їх пропонує туристична фірма (транспорт, побут, харчування, екскурсійне обслуговування) тощо. 
Дати відповіді на ці та інші запитання та допомогти людям найбільш повно задовольнити свої побажання може агент з організації туризму.
“Агент” – з французької мови – “agent” – збудник. Дійсно, агент з організації туризму працює з метою збудження у клієнта бажання придбати туристичну путівку. Підходить сюди й переклад з латинської мови “agens” – діючий. Тобто хочеш бути агентом – дій. 
Чим же займається агент з організації туризму?
Приєднання незалежної України до міжнародного товариства значно розширило можливості туризму. Тому туристична справа потребує кваліфікованої організації. У зв’язку з цим, потреба у спеціалістах з організації туризму зростає. Багато людей звертається до туристичних агентств, бо тільки вони можуть найкраще забезпечити й організувати мандрівку. Залежно від потреб клієнтів туристичні агенти підбирають напрями, маршрути подорожей, забезпечують транспортом, замовляють готелі, орендують автомобілі, організовують екскурсії, відпочинок або бізнес-поїздку з програмою відпочинку, шоп-тури. Вони виконують різні доручення, але головне їх завдання – турбота про людей, організація їх подорожі та повноцінного відпочинку.
Для міжнародного туризму агенти рекомендують певні маршрути, ресторани, розваги та місця відпочинку, виконують певні інструкції та приписи стосовно клієнтів, оформляють паспорти, візи, сертифікати тощо. Вони організовують групові, індивідуальні туристичні або оздоровчі поїздки.


Професіографія детальна на блозі Профікемп Рахів Fun-Route

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.