четвер, 25 жовтня 2018 р.

Про надзвичайно насичену, цікаву та пізнавальну поїздку команди «РАЦІО» до Стрийського державного аграрного коледжу

Продовжуючи активно працювати над профорієнтаційним проектом «ПрофіКемп», учасники команди «РАЦІО» разом зі своїми кураторами -представниками центру зайнятості, центральної районної бібліотечної системи, Семигинівської СЗОШ та за сприяння відділу освіти Стрийської районної державної адміністрації- відвідали сьогодні Стрийський державний аграрний коледж Львівського національного аграрного університету. 
Основна мета цієї поїздки - -презентація спеціальності «Туризм» на базі одного з найбільших навчальних закладів Стрийщини.
Заступник директора з навчальної роботи Петринець Василь Юліанович та викладачі відділення «Економіки, права та туризму» ознайомили юних гостей з історією створення навчального закладу, умовами вступу та навчання. Звісно, що особливу увагу було акцентовано на перспективній сьогодні спеціальності «Туризм». Цікаву інформацію дізналися профікемпівці про туристичну Україну, зокрема, ознайомилися з найпопулярнішими регіонами України з відвідування внутрішніми туристами, організаційною структурою сучасного туризму в Україні. Багатьох зацікавили можливості та перспективи, які відкриваються після закінчення навчання на спеціальності «Туризм». Випускники можуть займати такі посади, як референт з основної діяльності (туризм), менеджер з внутрішнього туризму, менеджер з міжнародного туризму, екскурсовод, керівник туристичної групи, організатор подорожей (екскурсій), агент туристичного бізнесу, туроператор тощо. 
Після презентації професії діти ознайомилися з сучасною матеріально-технічною базою навчального закладу та відвідали унікальні музеї коледжу - музей Хліба та музей Українського Січового Стрілецтва, що створені руками викладачів та студентів. А цікаву екскурсію для них провела викладач коледжу Цехоня Ірина Василівна. 
Завершився сьогоднішній пізнавальний день відвідуванням Книжкової толоки, що розпочалася сьогодні в Стрию з нагоди 150-річчя товариства «Просвіта» у рамках року Василя Нагірного на Стрийщині.








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.