вівторок, 23 жовтня 2018 р.

За розвагами в «ТАОР КАРПАТИ»


Продовжуючи роботу над створенням власного туристичного маршруту, учасники команди Oil City зараз знаходяться в пошуках місць для розваг, які можуть сподобатись подорожуючим на наших теренах мандрівникам. 


Відпочинковий комплекс «ТАОР КАРПАТИ» - це те місце, яке профікемпівці обов’язково порекомендують туристам, адже самі перевірили наскільки тут емоційно, цікаво, а подекуди екстремально, можна проводити час! 



Незабутні моменти пережили учасники команди в мотузковому парку, де кожен зміг випробувати свою відвагу в проходженні маршруту над землею, долаючи страх висоти.


Дуже повчальним видався туристичний квест, адже профікемпівці здобули знання та навички орієнтування на місцевості, розпалювання вогню підручними засобами і тепер знають, що треба класти в рюкзак, вибираючись в піші походи та ін..


Яскраві враження залишились в молоді від «Подорожі навколо світу за 60 хвилин» в квест кімнаті. Саме ця інтелектуальна гра дала змогу школярам проявити свої найкращі розумові здібності, знання географії, точних наук та літератури, застосувати логіку та показати команду гру.


Чотири години , під час яких вдалось взяти участь в декількох видах розважальних програм, пролетіли як одна мить. 
Повертались додому в піднесеному настрої, коли туман густим сивим полотном стелився на рікою Стрий, вечірній «Таор Карпати» засяяв вогнями вуличних ліхтарів, а дороговказом слугував повний місяць у бездонних небесах.



До нових цікавих подорожей. Любимо Вас. Ваша команда Oil City. 😘😘😘


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.