пʼятницю, 26 жовтня 2018 р.

Дещо про наші традиції!


30 вересня профікемпівці - команда «Барви Случа» відвідали фестиваль «День гарячого куліша». Це етно-туристичне свято традиційної поліської кухні відбулося з нагоди Дня туризму в урочищі «Біля каменів» у смт Соснове Березнівського району. 

Для гостей свята працювали цікаві майстер-класи з ткацтва, ковальства та інших традиційних народних ремесел, відбувалися дегустація смачних страв  (козацького куліша, бограча, їстівних хатин з сала та ковбаси, гречаного кисілю, грибної юшки та солов’їв) та хореографічні постановки та вокальні виступи місцевих митців, колективів художньої самодіяльності, працювала виставка з декоративно-прикладного мистецтва та виставка медової продукції «Світ меду».

На свято завітала заступник голови Рівненської ОДА Світалана Богатирчук-Кривко, яка спільно з головою Березнівської РДА Віталієм Люшиним та головою районної ради Віктором Федасом долучилась до приготування святкового кулішу.
На свято з’їхались народні майстри з різних куточків Рівненської області. А неперевершені майстрині традиційних страв поліської кухні із навколишніх сіл пригощали присутніх.
Учасники клубу «Воїн», які приїхали з Костополя, показали  свою  майстерність в такому виді спорту, як карате.
Усі бажаючі могли здійснити кінні прогулянки та прогулянки на човнах, а діти розважалися на ігровому майданчику.
Найбільш витривалих і бажаючих не лише відпочити і повеселитися, а й потанцювати, запросили на святкову дискотеку «Битва діджеїв», яка розпочалась з настанням сутінків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.