середу, 31 жовтня 2018 р.

Приватна садиба «Турянський двір»

       У чудові осінні дні ми продовжили наші дослідження та сьогодні розкажемо вам про  туристичні родзинки Перечинщини. Отож, у подорож!
         Чому саме про туризм? Наявність курортного та рекреаційного потенціалу, мальовничі пейзажі, цікаві визначні пам’ятки історії, культури та архітектури, особливе географічне розміщення на перетині п’яти держав: України, Румунії, Словаччини, Польщі та Угорщини, поєднання різних культур та особливостей сприяє поширенню туризму в Закарпатті та з кожним роком приваблює все більше число туристів завітати сюди. Вище перелічені можливості і переваги дозволили увійти Закарпаттю у трійку найперспективніших і найпопулярніших туристичних об’єктів нашої держави.
         Тому, що коли ми здобудемо фахову освіту, туристична галузь буде й надалі потребувати молодих, кваліфікованих та енергійних спеціалістів.
Свою подорож розпочали з приватної садиби «Турянський двір», яка розташована недалеко від с. Тур’я Поляна.



          Перше наше враження – райський куточок зі свіжим повітрям, чудовим мальовничим ландшафтом. Тут забуваєш про всі свої проблеми і тривоги та  сповна можеш насолоджуватися відпочинком.




         Що справляє найбільше враження? Величезне  озеро, де можеш ловити рибу і маєш нагоду  її сам приготувати  на мангалі. Влітку відпочиваючі тут купаються, плавають на човнах, милуючись краєвидами. Нам  трішки не пощастило, бо саме в цей час озеро чистили і випустили воду. Наш гід, пані Романна, розповіла, що тут можна «вполювати» сомів – гігантів вагою 10 і більше кілограмів.







         Інфраструктура  об’єкту облаштована так, щоб створити умови для     будь-якого вимогливого туриста. Тут вам можуть запропонувати відпочинок у зручних комфортабельних котеджах, і просто в літніх  альтанках.



         А скільки незабутніх емоцій та користі для здоров’я принесе купання у чанах з чистою гірською водою! Під час купання до чанів додають відвар лікарських духмяних трав та  ще деякі секретні інгредієнти! Після цієї процедури відчуваєш себе енергійним і сповненим сил. Хто спробував – ніколи не забуде! І повірте – повернеться ще не раз, щоб відчути лікувальну силу цієї «молодильної» процедури!





               Продовження буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.