понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Рівненщина готується до кущових змагань ПрофіКемпу


25 жовтня у Рівненській обласній бібліотеці для дітей відбулась спільна нарада координаторів проекту ПрофіКемп. У читальній залі книгозбірні зібрались працівники районних та міських бібліотек для дітей області та спеціалісти районних та міських центрів зайнятості.
Наталія Онофрійчук, завідувач науково-методичного відділу РОБД  підбила перші підсумки проведеної роботи в рамках проекту, проаналізувала висвітлення роботи команд на спільному блозі ПрофіКемп.
Леся Парчук, начальник відділу організації профорієнтації Рівненського обласного центру зайнятості розкрила основні організаційні моменти кущових змагань команд, які відбудуться в листопаді 2018р. в містах Здолбунів, Дубно, Костопіль та Вараш; відповіла на питання присутніх.

Олеся Панасюк, провідний фахівець згаданого відділу РОЦЗ презентувала учасникам наради Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри – сервіс з онлайн-тестування Державної служби зайнятості України. Цей цікавий ресурс можна використати в профорієнтаційній роботі з підлітками та молоддю з метою допомоги у виборі майбутньої професії , визначення схильності людини до певної професії, оцінці власних здібностей, саморозвитку.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.