середу, 10 жовтня 2018 р.

Зелений туризм Нової Каховки: відпочинок на будь-який смак


Жовтень тішить теплими днями, які дозволяють повною мірою надихнутися природою.  Тож команда «Profiліц» вирішили поєднати приємне з корисним, - всі разом наживо написати твір «Моє улюблене місце відпочинку на природі». Тим більше говорити, писати і показувати є що!!!


         Відпочинок за містом,  в приємній компанії друзів - ідеальний варіант походеньок і посиденьок, особливо в теплу пору року. Оскільки прогулянками по новокаховському сосняку, пікніком біля річки на ночівлею в наметах «Profiліц»  уже насолодилися, тож винайшли альтернативу – зелений туризм, який активно розвивається в нашому місті і з кожним роком набуває все більше і більше прихильників.



 «Заплава» - розкішне місце, тут відчуваєш себе вільно. Можливо через  неймовірні пейзажі… коли в одному місці  поєдналися багатство природи Херсонщини, води  Дніпра, українська гостинність  і європейська комфортабельність.









«Katrin» – динамічне місце, тут дніпровське узбережжя занудьгувати не дасть нікому,  пропонуючи  цілу низку розваг на будь-який смак.









Яхт-клуб «Maxim marine» – вишукане місце, тут сильно пахне успіхом і трішки - морем… Може то  через чайок, які нахабно конкурують з яхтами в своїй нестримній вільності…  А може через капличку Святого Миколая, в якій, піднявши очі догори, неодмінно відчуєте як сонце ніжно торкається шкіри, і губи трішки солонішають...










Ну як,  з'являється бажання вирватись з міста і побродити місцями  від яких перехоплює дух?!;)



Хоча, ні, бродити – то іншим разом, у такі місцини краще приїжджати. 


Тож, наше величезне «Дякуємо»  - Сергію Хоменко, депутату Новокаховської міської ради, за неодноразове фінансове опікування командою «Profiліц»


Далі будуть ... відеорепортажі про те, що найбільше "зачепило"

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.