понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Кукурудзяний корж

Вихідні дні Fun-Route провели на природі, тому добірку рецептів продовжуємо сьогодні. Рецепт сьогоднішнього блюда доволі простий але дуже смачний.
Щоденним хлібом в горах довго служив корж, переважно з кукурудзяного борошна.

Рецепт:

мука кукурудзяна - 2 склянки;

борошно світла пшеничне - 1/2 склянки;

густий кефір з великим відсотком жирності - бажано домашній;

яйця великі - 2 шт.;

сіль поварена невелика - 1 щіпка;

сода погашена ;

Цукор за смаком;

125 гр - маргарину.

Процес приготування тіста:


Кукурудзяні коржі на кефірі виходять не тільки пишними і м'якими, але і досить-таки поживними. Саме тому їх можна вживати під час обіду або вечері замість звичного пшеничного хліба. Для приготування слід змішати всі інгредієнти. За власним смаком - можна добавити зелений порізаний кріп. Тісто повинно вийти на подобі густої сметани. Запікати до червоної скоринки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.