Вихідні дні Fun-Route провели на природі, тому добірку рецептів продовжуємо сьогодні. Рецепт сьогоднішнього блюда доволі простий але дуже смачний.
Щоденним хлібом в горах довго служив корж, переважно з кукурудзяного борошна.
Рецепт:
мука кукурудзяна - 2 склянки;
борошно світла пшеничне - 1/2 склянки;
густий кефір з великим відсотком жирності - бажано домашній;
яйця великі - 2 шт.;
сіль поварена невелика - 1 щіпка;
сода погашена ;
Цукор за смаком;
125 гр - маргарину.
Процес приготування тіста:
Кукурудзяні коржі на кефірі виходять не тільки пишними і м'якими, але і досить-таки поживними. Саме тому їх можна вживати під час обіду або вечері замість звичного пшеничного хліба. Для приготування слід змішати всі інгредієнти. За власним смаком - можна добавити зелений порізаний кріп. Тісто повинно вийти на подобі густої сметани. Запікати до червоної скоринки.
Немає коментарів:
Дописати коментар
Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.