четвер, 13 вересня 2018 р.

Відкриваємо рідне місто Мукачево

Сьогодні команда «Профікемп Мукачево» досліджувала історію рідного міста разом із кураторами проекту з Мукачівського міського центру зайнятості Галиною Улинець та Мукачівської міської центральної бібліотеки ім. О.Духновича. Нелею Станович.
Неля Іванівна, бібліотекар сектору краєзнавчої літератури розповіла про історію нашого міста, адже наше місто має древню історію, легенди, гарні храми, палаци, замки. Діти переглянули краєзнавчі матеріали про наш край, місто та створили свій туристичний блог.
А ще фахівці Мукачівської міської бібліотеки ім. О. Духновича організували та створили тематичну зону «Мукачево–місто відкритих сердець» та «Маршрут вихідного дня». 
Також учасники проекту дослідили професію історика, який має справу з усією історією людства, досліджує археологію,музеєзнавство,етнологію, краєзнавство, а також багато іншого,Історики дізнаються багато нового та цікавого.Історик отримує вміння логічно, швидко та широко мислити і вміє реалізувати творчий потенціал!
Дякуємо всім, хто долучився до даного проекту, а винагородою для нас всіх будуть посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло, і впевненість в завтрашньому дні!
Робота тільки в нас розпочинається і першою зупинкою учасників проекту буде Міська Ратуша - пам’ятник архітектури початку XX століття, визначна пам’ятка Мукачева, де профікемпівці вивчать історію та архітектуру будівлі. 
А далі буде …..
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.