вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Єдине історичне шато України

«Виноробне господарство князя П.М. Трубецького» – це єдине історичне шато України. Тут виробляють якісні українські вина з винограду, вирощеного на власних виноградниках і зібраного руками.
«Виноробне господарство князя П.М. Трубецького» – це унікальний об’єкт винного туризму в Україні, приваблює велику кількість туристів не лише з України, але і Європи. 
У 2013 році була завершена реконструкція історичної будівлі виноробні 1900 року з вежею та оглядовим майданчиком, в якому обладнано дегустаційні зали, встановлено 8 галерей винних підвалів часів Трубецького, які використовуються для витримки та зберігання вин. На території є готель та атмосферний банкет-хол в старовинному крилі виноробні. 
Здійснити подорож в історію можна, спустившись у винні підвали і прогулявшись галереями. Тут можна в буквальному сенсі зануритися в історію, адже 8 винних підвалів зберігають більше 10 000 пляшок, серед яких близько 7 000 вин – рідкі екземпляри. 
Відпочинок в готелі наповнений романтикою і поєднує в собі одночасно еко-туризм, гастро-туризм та історичні екскурсії. Мальовничим парком на території готелю хочеться довго неспішно прогулюватися. Якщо ви втомилися, можете відпочити в одному із затишних гамаків, із яких відкривається захоплюючий вид на Дніпро. Тут можна почитати улюблену книгу з келихом вина і втекти від метушні. Тільки уявіть – в цьому парку, сходами винних підвалів колись ходив сам князь Трубецький і знатні дворяни, поети, письменники.
 
«Виноробне господарство князя П.М. Трубецького» наповнене справді історичною, особливою атмосферою. Згідно за давньою традицією, якщо молодята вип’ють по келиху вина на території виноробні, їхній шлюб буде міцним, і з кожним роком буде набувати нових яскравих та тонких ноток – зовсім як якісне вино! 
Парадний хол знаходиться в старовинному крилі виноробні. Саме тут більше 100 років тому відзначали урочистості знатні дворяни, гості князя Трубецького. Тут є все для організації весілля за всіма канонами вищого суспільства. Шато князя Трубецького кожен рік приймає молодят і організовує розкішні весілля, виїзні весільні церемонії на виноградниках. А які тут чудові локації для фотосесій! 
Виноградники, історичні підвали, мальовничий вид на Дніпро…  
Екскурсія «Виноробним господарством князя П.М. Трубецького» дозволила нам на власні очі побачити процес виробництва, ознайомитися з новітніми досягненнями виноробства і побачити сучасне обладнання від провідних європейських виробників. 
Екскурсовод провів нас у історичні погреби і розказав історію «Виноробного господарства князя П.М. Трубецького», показав всі цінні колекції вин.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.