середу, 12 вересня 2018 р.

Fun-Route на осучасненій виставі "Наталка Полтавка"

Щоб добре володіти навиками роботи у сфері туризму, потрібно розвиватися всесторонньо! Так, сьогодні ми побували, до речі, одні з перших, на виставі "Наталка Полтавка" Закарпатського обласного театру драми та комедії. 


П'єса,  написана понад 200 років тому, проте весь цей період не сходить зі сцен як народних аматорських колективів, так і професійних академічних театрів. 


Традиція і символіка. "Наталка Полтавка" має на меті, передусім, просвітницьку й естетичну місію. П'єса продовжує викарбовувати добрі традиції корифеїв українського театру, які виховувались і майстерно зростали на творі родоначальника української літератури та драматургії Івана Котляревського. Театр намагається через яскраву гру, оркестрову музику, сценічну театральну метафору прилучити молоде покоління до найкращих зразків національної спадщини.

Духовне виховання відіграє неабияку роль у формуванні особистості, тому учасники команди Fun-Route мають на меті донести вболівальникам та спостерігачам ПрофіКемпу, часточку естетичного та позитивного життя, посеред сірих буднів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.