суботу, 16 березня 2019 р.

ПЕЧА КУЧА Тур. Було круто.



Цього тижня OilCity печакучаманили. Впродовж туру відвідано три школи та охоплено близько 200-т осіб з числа учнівської молоді. Розповідали про рідний край та ПрофіКемп. Підсумкову історико-краєзнавчу конференцію "Стежками рідного краю" учасники команди провели для батьків та партнерів проекту ПрофіКемп в Центральній бібліотеці м. Борислава. 


Якщо коротко розповідати про ПЕЧА КУЧА Тур, то це приблизно виглядало так:
День 1. Набираємось досвіду. Все Пройшло успішно. Аудиторія слухала із зацікавленням. Позитивні відгуки педагогів.


День 2. Сьогодні все пройшло більш впевнено і професійно. Аудиторія Східницької школи неперевершена, надзвичайно тепла зустріч.


День 3. ТАААК! Сьогодні здобуто досвід спілкування з не дуже зацікавленою аудиторією. Капітан Юрій Даниляк проявив свої найкращі якості лідера. КОМАНДА справилась із завданням.

День 4. МЕГА крута конференція. Все вдалося, доповідачі - на РІВНІ, хоча вдосконаленню не має меж. Позитивні відгуки запрошених. Та чи могло бути інакше? Адже більш вдячної аудиторії годі було пошукати, бо це батьки та партнери проекту. Все тривало близько 2-х годин, але ніхто не поспішав розходитись. Риторика була зрозумілою, запам’ятовувалась та не втомлювала. Обраний формат, наближений до ПЕЧА КУЧА виправдав себе! Світлини з багаторазовим чемпіоном України з гірськолижного спорту Дмитром Мицаком, заступником директора Історико-культурного заповідника "Нагуєвичі" Галиною Топільницькою, директором туристично-інформаційного центру "Східниця" Василем Менько зроблять цю конференцію незабутньою.








 



P.S. Команду Oil City неочікувано попросили продовжити ПЕЧА КУЧА Тур…

І, як зажди, коротенький відеосюжет. Сьогодні - від Христини Демко 


1 коментар:

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.