пʼятницю, 1 березня 2019 р.

Мультимедійні технології — нам на допомогу!

      Мультимедійне наповнення електронного туристичного путівника  це складний  і копіткий процес, адже інформація має бути достовірною, чіткою, лаконічною, доступною, пізнавальною і  цікавою для користувачів мережі Інтернет.
    Завдяки мультимедіа теоретичний матеріал перетворюється на живу картину, видатні  постаті на живих особистостей, а історичні події на реальну минувшину.     Щоб удосконалити свої знання у використанні необхідних  програм для укладання
 електронного туристичного путівника Олешшямпрофікемпівська команда «ЛюбоSvit» зібралася в Інтернет центрі КЗ Олешківська центральна районна бібліотека на майстер-клас «Сам собі режисер», 

      На занятті, яке провела з командою завідуюча сектору Інтернет центру Яблонська Ніна Юріївна,  учасники  проекту  вчилися працювати у програмі Windows Movie Maker.

   Ознайомилися з інтерфейсом цього відео редактора, навчившись імпортувати до програми відео, фото, аудіо файли, виконувати обрізку та склеювання фрагментів відео, додавати спец-ефекти, субтитри, відео переходи.
     Зацікавив учнів і один з популярних відео-конвертерів Any Video Converter, який дає можливість змінювати формат відео файлів.

      Кожен учасник команди отримав завдання.


      Тож, працюємо  над наповненням путівника!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.