четвер, 21 березня 2019 р.

Зустріч у бібліотеці


Проект «ПрофіКемп»  має на меті вивчення історико-культурної спадщини нашої малої батьківщини, дослідження історичних джерел, фольклорних та краєзнавчих видань та туристичних проспектів.  З метою розробки та укладання  туристичного путівника команди «Feketas children» ми завітали до Перечинської центральної районної бібліотеки, де мали нагоду  ознайомитися  з краєзнавчою літературою,  різноманітними туристичними довідниками. Адже, справді, де зібрано найбільше інформації? У бібліотеці! Де краще обміркувати  і отримати слушну пораду  щодо пошуку креативних ідей? У бібліотеці. Бо тут працюють творчі особистості, справжні хранительки знань  і мудрості.




     
     Директор бібліотеки Марія Кость  провела екскурсію залами бібліотеки, розповіла про картотеки і каталоги, діяльність інтернет-центру  та професію бібліотекаря.
   Ми, разом з кураторами, обговорили власні ідеї щодо формування туристичного маршруту, підготовки та побудови екскурсії, а також ідеї сувенірної продукції, яку можемо виготовити власноруч. Дискусія була жвавою, але  у суперечці, як відомо, народжується істина. У нашому випадку – оригінальний задум, до втілення якого будемо сміливо рухатися!




          

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.