вівторок, 12 березня 2019 р.

Робоча нарада співорганізаторів та співкоординаторів проекту «ПрофіКемп» на Рівненщині.

В Рівненському обласному центрі зайнятості відбулась робоча нарада співорганізаторів та співкоординаторів проекту «ПрофіКемп» на Рівненщині. У ній взяли участь представники обласних управлінь культури і туризму, освіти і науки, РОЦЗ, обласної бібліотеки для дітей.
Заступник директора РОЦЗ  Тетяна Новорок підбила підсумки проведеної протягом 2018-2019 років роботи в рамках проекту. Вона відзначила, що в області було створено 19 команд учнів 8-9 класів, які досліджували відомі та маловідомі  пам’ятки історії, культури, природи рідного краю. Вивчали різноманітні професії, брали участь у цікавих майстер-класах, проводили PR-кампанії.

Наталія Назарук, директор Рівненської обласної бібліотеки для дітей відзначила, що пройшли зональні та фінальне змагання та обрано переможця – команду «Вільний вітер» з Гощанського району, яка й поїде на Херсонщину. Однак, обласному оргкомітету слід  розробити програму підготовки участі команди в регіональних змаганнях.
Робоча група намітила подальший план дій щодо підготовки команди «Вільний вітер» до регіональних змагань в рамках проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.