пʼятницю, 29 березня 2019 р.


Виготовлення сувенірної продукції.

         Подорожі – це дуже приємний спосіб проведення вільного часу. Ці моменти, проведені поза домом, хочеться продовжити, як можна довше (принаймні в пам’яті). Один із таких способів - це зберегти фрагменти відвідуваних місць та приємні спогади про них для власного будинку. У цьому допомагає збір сувенірів.
          Сувенір (від фр. Souvenir - спогад, пам’ять) - це предмет, призначений нагадувати про щось, наприклад, про відвідування деяких місць або заходів. Відповідно, сувеніри мають нести колорит місця, в якому вони були зроблені і придбані. Мотиви покупки і вільної витрати грошей досить сильні під час подорожей, тому індустрія сувенірного бізнесу є однією з важливих складових туризму. Не тільки кожна приймаюча туриста країна, а й окремі туристичні регіони (райони та міста) прагнуть створити в достатній кількості доступний, різноманітний, оригінальний сувенірний продукт, який би залишав приємне враження під час та після їх відвідування. Кожен сувенір повинен виконувати пізнавальну, рекламну, асоціативну роль. Сувеніром може бути, як магнітик, значок, листівка, так і предмет одягу, посуд, кулінарний виріб тощо.


         Готуючи власну сувенірну продукцію, ми намагалися врахувати всі ці важливі складові для виготовлення нашого індивідуального та цікавого сувеніра, який би нагадував про Перечинщину. В результаті наших зустрічей на базі Перечинської центральної районної бібліотеки та обговорення різноманітних ідей з нашими кураторами - ми визначилися. Головне - наші сувеніри мають відображати особливості та родзинки краю, досліджені нами в межах проекту «ПрофіКемп». Вони мають бути не складними у виготовленні, бо будуть створені нашими руками. Бажаючі їх придбати мають відчути тепло наших сердець, відчути позитивний меседж від усіх членів нашої команди «Feketas children», які наполегливо  досліджували та з любов’ю і гордістю розповідали про свою маленьку особливу батьківщину. Ми сподіваємось. що нам це вдалося! Поки що всі секрети не відкриваємо, але … дозволимо трішки підглянути…

        

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.