понеділок, 18 березня 2019 р.

Fun-Route отримали майстер-клас від найвідомішого закарпатського туризмознавця - Федора Шандора

Fun-Route випала чудова нагода поспілкуватися із найвідомішим закарпатським туризмознавцем, експертом з розвитку туризму, професором УжНУ та Президентом Регіональної туристичної організації Закарпаття - Федором Шандором. 
Отримати майстер-клас у проведенні екскурсії від найавторитетнiшого експерта в галузi туризму краю - це вкрай почесно.








Відкрита екскурсія відбулася вихідного дня для мешканців міста Рахів. Федір Шандор поінформував учасників екскурсії про те, що такого виду заходи проводяться вже давно, розпочалися вільні екскурсії в Ужгороді, згодом почали набувати популярності і у інших містах області, а надалі  приєднались і районні центри. Орієнтовані вони, здебільшого, на місцевих мешканців і ґрунтуються не на поширених міфах, а винятково на історичних фактах, наголошує екскурсовод. 
Наша екскурсія тривала не більше години, в ході її проведення, ми дізналися про нові історичні дані рідного  міста. З захопленням слухали та набували практичних навичок у проведенні екскурсій. Було дуже цікаво і змістовно. Тому команда Fun-Route щиро дякує пану Федору, за  набутий новий досвід у своїй роботі над проектом Профікемп.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.